Hopp til hovedinnholdet

Jeg har gått ned i vekt og vil beholde vekten jeg har, usikker på matmengde

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 16 som har gått litt ned i vekt i det siste, og ligger nå på en vekt jeg er veldig fornøyd med. Er også blitt veldig fornøyd med kroppen jeg har fått etter denne perioden. Men har fremdeles alt for stort fokus på dette med kropp og kosthold. Jeg stresser med og få til å gå 21 000 skritt hver dag, og jeg prøver å unngå å spise usunt. Er 21 000 skritt hver eneste dag mye for meg? Hva er nok? Må jeg opprettholde treningen for å beholde kroppen og vekten? Hvor ofte må jeg da evt trene? Legger jeg på meg av å ikke trene på en mnd, men jeg alikevel spiser sunt? Og omtrent hvor mange kcal trenger jeg ila en dag foruten å legge på meg? Og hvor mange kcal forbrenner kroppen min av seg selv ila en dag?

SVAR

Besvart 25.07.2020 16:46:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er kalorier og hva brukes det til?

De fleste vet at kalorier finnes i mat og er noe kroppen bruker når man er i bevegelse. Men hva betyr det egentlig?

 

Les mer
account_circle