Hopp til hovedinnholdet

Sliter med mat. Spiser lite og føler meg stygg. 168cm ,51kg. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg er en jente på 15 som sliter veldig med forholdet mitt til mat. jeg syns kroppen min er stygg hver gang jeg har spist, så jeg prøver å spise lite. i tillegg føler jeg meg feit å stygg hver gang jeg har spist! jeg har sliti med kropp siden januar 2019 ca, men det var ca i mars jeg begynte å spise mindre! familien min og fysioterapeuten min mener at jeg har gått ned i vekt fort, men jeg ser det ikke selv. jeg er ca 168 og veier 51kg. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!!

SVAR

Besvart 20.08.2020 11:09:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle