Hopp til hovedinnholdet

Kan barnemark gå over uten medisin?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har fått barnemark, og lurer på om man kan bli kvitt det uten medisin? Har hatt barnemark helt siden jeg var 8 år tror jeg I flere perioder. Når jeg var ca 10 år hadde jeg barnemark en gang. Jeg fortalte mamma (Hun er dyrlege) det Og hun ga meg en sprøyte noen uker etter jeg fortalte det siden det ikke hadde gått over. Men jeg har fortsatt og fått det, og nå har jeg fått det igjen, men jeg tørr ikke fortelle mamma. Synest det er flaut siden jeg er 13 år. Men jeg lurer på om det kommer til og gå over uten noen medisin?

SVAR

Besvart 03.09.2020 00:54:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle