Hopp til hovedinnholdet

Sliter med å finne BH som passer og har ryggvondt på grunn av puppene mine!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sliter med å finne en BH som passer. Jeg er ikke overvektig eller har så mye fett på kroppen. Men har litt store pupper (i følge andre rundt meg). Jeg har aldri kunne bruke Str A eller B, siden da jeg startet, var de allerede vokst seg opp i C. Uten at jeg merket så mye til det. Etter det har jeg vært oppe i 85E. Men den passer ikke!! Har prøvd braletter og sports bh-er i L og XL, men de strammer så det gjør vondt i ryggen. Jeg sliter også med ryggproblemer på grunn av puppene... noe jeg kan gjøre? Det er så frustrerende å ikke ha en eneste BH som passer..... Håper dere har noen tips til hva jeg kan gjøre, både med ryggproblemene og BH problemet. Takk på forhånd Hilsen frustrert jente

SVAR

Besvart 09.10.2020 19:16:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er puppene mine normale?

Alle jenter får pupper. Noen får store, noen middels, andre får små.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle