Hopp til hovedinnholdet

Hvordan passe på kostholdet? Kan jeg trene hver dag?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Elsker siden deres. Jeg er en jente på 13 år som har litt fett på mage og lår. Jeg har begynt å trene og kun spise søtsaker på lørdager, men det er litt vanskelig når det frister. Hvordan skal jeg passe på kosthold og sånt? Og er det farlig å trene 7 dager i uken? Jeg kan ta fri 2 dager i uken på tirsdag og lørdag. Hvis jeg er sykt støl kan jeg trene da? Har hørt om mange som har trent seg selv hardt og angrer senere. Jeg vil ikke at det skal skje med meg. Grunnen til å trene er for å være frisk sånn sett, men også for å miste fett på mage og lår.

SVAR

Besvart 24.10.2020 15:39:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
account_circle