Hopp til hovedinnholdet

Smerter etter delvis omskjæring

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Rundt slutten av juni hadde jeg en delvis omskjæring. De fjernet stringen under hodet og tok et snitt av forhuden foran. Jeg opplever to problemer og lurer på hva jeg kan gjøre: 1. grunnen til at jeg tok operasjonen var fordi jeg hadde frenulum breve (kort streng). Dette førte til at forhuden ikke kunne trekkes fullt ned med ereksjon (kan dras helt ned i slapp tilstand), så den er så stram at den da sitter fast rett under hodet. Operasjonen har ikke fikset dette problemet, og forhuden sitter fortsatt fast rett under hodet ved ereksjon. Forhuden er forresten litt deformert men er ikke min største bekymring akkurat nå. 2. under hodet, der stringen pleide å være, er unormalt sensitiv, og berøring gjør ganske vondt. Det føles nesten som en bit av stingen sitter under huden. Er dette en bit av stingen? I så fall, vil dette oppløses eller må jeg kontakte legen?

SVAR

Besvart 15.08.2018 21:17:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Hvis det gjør vondt å trekke forhuden tilbake, har du for trang forhud. Heldigvis er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle