Hopp til hovedinnholdet

Jente på 17 år som har blitt mobbet på ungdomsskolen og er utrolig følsom for frekke kommentarer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ei jente på 17. Da jeg begynte i 8 klasse på ungdomsskolen så ble jeg utsatt for mobbing. Det var stygge kommentarer og utfrysning fra mange i klassen. Det var et grusomt år, som jeg har prøvd å legge bak meg.
Da jeg begynte i 9 klasse fikk jeg byttet klasse og det gikk bedre. Jeg opplevde ikke mere av mobbingen, og jeg kom meg gjennom ungdomsskolen med to nære venninner.
Da jeg begynte på videregående i fjor, så gikk alt så mye bedre. Jeg fikk meg masse nye venner, og stortrivdes i en klasse med godt miljø.
Men jeg har en del venninner som kan være litt sånn som kødder. De kan tulle, og være frekk mot meg, uten at de mener noe som helst med det! Dette er på en måte humoren dems. Det er bare det at jeg reagerer på det. Jeg reagerer med at jeg blir lei meg og såret.
Etter det som skjedde i 8 klasse med alle de frekke kommenarene så har jeg blitt utrolig følsom. Jeg tåler veldig lite. Det aller verste jeg vet er når noen skal være frekke, selvom det er på tull, jeg takler det ikke! Jeg blir så veldig lei meg.. Også blir jeg sint på meg selv, fordi jeg vet så godt at de ikke mener noe vondt med det. Jeg har veldig lite lyst til å si til dem hvordan jeg opplever det.. Vet ikke hvordan de eventuelt vil reagere.
Så hva skal jeg gjøre med dette?

SVAR

Besvart 15.09.2008 20:29:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle