Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg mislykket og unyttig...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Dette er kansje ikke et spørsmål, mer bare en del av tankene mine. Håper likevel å få kommentar/svar .

Det siste året som har gått har for meg på mange måter vært tøft. Et nært familiemedlem som jeg i alle år har sett opp til, er narkoman. Jeg visste det før mine foreldre gjorde det. Hun bare ljuger og fortsetter å dope seg. Hun mista ungen sin pga dette, og jeg bekymrer meg for henne hele tiden.
Det går bra på skolen rent fagmessig, selv om jeg er blitt mere sløv og ikke alltid følger med, men å være på skolen er nesten uutholdelig. Ikke at jeg ikke har venner, for det har jeg. Jeg bare tåler ikke å være på skolen. Det er så mange overfladiske personer der. de mobber de svake, er frekke og bryr seg ikke om noe annet enn seg selv.
Jeg vil også være slem og hensynsløs, i stedet for å nesten koke av sinne hver gang jeg ser noen blir mobbet uten grunn.
Jeg har ikke akkurat utsendet med meg, veier i overkant av 70kg (er 170cm), og klarer ikke å gå ned, selv om jeg trener. Så det er ingen her som syns jeg er attraktiv, og det sårer meg hver gang noen kaller meg stygg osv.
Samtidig har jeg problemer hjemme. mamma og pappa krangel hele tiden, og pappa er barnslig og ødelegger alltid. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg krangler også ofte med dem. Nå nettop ble jeg dradd ut etter nakken til kjøkkenet, der jeg ble beskyldt for å ikke ha satt en tallerken i oppvaskmaskinen. dennne tallerkenen var broren min sin, men han slapp unna, såklart.
Jeg føler meg mislykket og unyttig.
Selv om jeg er 14 år, føler jeg at jeg savner noen å være glad i. Det finnes nesten ikke i min alder. Alt er bare "den søte gutten i klassen," og sånt. Det er ikke ekte.
Jeg skulle ønske jeg var en hovedperson i en bok som vant til slutt, som fikk sin store kjærlighet og allt det der klisset. Jeg skulle seriøst bare ønske det. Ønske meg vekk fra alt sammen.

SVAR

Besvart 13.02.2009 11:18:05
account_circle