Hopp til hovedinnholdet

Jente, 13, blir mobbet, sliter med vekt og driver med selvskading

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har blitt mobbet siden barnehagen og har aldri følt at jeg har vært bra nokk for noen. Jeg har alltid blitt kalt feit, jeg vet ikke om jeg er det, jeg er 13 år 157cm høy og veier 53 kg. Jeg stoler ikke på noen, heller ikke helsesøster. Jeg har så vondt inni meg hele tiden, så jeg føler at selvskading hjelper men jeg vet at det bare gjør det verre, men jeg klarer ikke å la være. Pga mobbingen har jeg sluttet å spise nå også. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger!

SVAR

Besvart 03.04.2013 23:16:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle