Hopp til hovedinnholdet

Jeg er blitt redd for det jeg mestret før jeg fikk hjernerystelse. Hvordan kan jeg komme meg over dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 14 år, for noen måneder siden opplevde jeg å få en hjernerystelse. Jeg holdt meg i ro en stund, men så kom hodepinen, svimmelheten og kvalmen tilbake. Med disse plagene fikk jeg et slags anfall, synsforstyrrelser og kraftig hodepine, er det normalt? Har det noe med hjernerystelsen å gjøre? Eller er det tegn på migrene? Jeg opplever også lærevansker og konsentrasjonsvansker. Etter hjernerystelsen har jeg også opplevd å bli redd for det jeg gjør til vanlig, jeg er redd for å f.eks en ball i hodet, jeg er redd for ting jeg vanligvis mestret før, for jeg er redd for å slå meg igjen, for det var så vondt. Hvordan kan jeg komme meg over det? Jeg klarer ikke det jeg klarte før. Håper på svar, takk

SVAR

Besvart 11.02.2016 16:10:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle