Hopp til hovedinnholdet

 Spørsmål om skader av overdose av Paracet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er ikke helt sikker på om spørsmålet er i riktig kategori, men prøver fordet. Jeg har noen spørsmål om paracetamol, kun fordi jeg er nysgjerrig og ikke har klart å få Google meg til svarene. Ikke se feil på dette. Jeg leste litt på nettet om overdosering av paracetamol og da akutt skade på leveren. Leste også om dødelig dosering av paracetamol. Det jeg da lurer på er: er det leverskaden som er dødelig, eller dør man av paracetamolen? Tar det fler dager/uler før man dør, eller er det muligheter at dette skjer i mør fremtid (minutter/timer) ette roman har tatt overdosen? Kan du forklare litt nærmere om dette? Igjen, spør kun av nysgjerrighet, har ingen hensikter om å ta overdose av paracetamol, da jeg vet dette er svært farlig.

SVAR

Besvart 14.11.2017 09:18:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle