Hopp til hovedinnholdet

 Har besvimt. Spørsmål om slitenhet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg besvimte på morgenen her om dagen, det skjedde uten særlig forvarsel og har aldri hendt før. Det var før frokost, jeg var trøtt og sto i dusjen. Jeg slo meg litt, så min mor tok meg med til legevakten. Fikk beskjed om at det skyldtes blodtrykksfall. Jeg har i det siste hatt veldig mye å gjøre, vært litt tufs og hatt mye hodepine som jeg ikke har tatt særlig hensyn til. I tillegg har humøret svinget litt pga ting som skjer i nære relasjoner. Føler meg fremdeles tungpustet. Det jeg egentlig lurer på er om jeg skal ta dette som tegn på at jeg er sliten, eller om det faktisk kan være helt tilfeldig at det skjedde? Har skjønt at sånt kan skje bare av at man er litt opphetet, og jeg vil ikke være hypokonder og slappe av pga en besvimelse som var ren tilfeldighet...

SVAR

Besvart 14.11.2017 11:38:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle