Hopp til hovedinnholdet

Smerter i kne og albue

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har helt siden jeg var hvertfall 8 år, og kanskje til og med yngre slitt med vondt i mitt høyre kne og i løpet av de siste årene fått samme type smerte i høye albue. Jeg får smerter i kneet når jeg sitter med beinet bøyd og deretter retter det ut igjen, og noen dager er det vondere enn andre. Jeg har null problem med å gå (på de verste dagene kan det være vondt hele tiden) men om jeg f.eks brått begynner å løpe vil jeg få ekstremt vondt i en liten stund før det blir noe bedre igjen. Og det er helt likt med albuen min. Jeg stresser mye, tenker mye og er for øyeblikket i en ganske vanskelig kjærlighets situasjon. Jeg har hatt mye problemer med far så lenge jeg kan huske og har i dag null kontakt med han, noe som har gått inn på meg i all tid. Moren min tror smerten kommer pga dette. I kneet befinner smerten seg oppe til høyre på skåla og på albuen har jeg vondt under og til venstre hvis det gir mening. Har tatt mr 2 ganger og kun funnet veske, noe jeg veit ikke er problemet.

SVAR

Besvart 10.12.2017 21:10:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle