Hopp til hovedinnholdet

Hovne albuer etter styrkeøkt, hva bør jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei etter en styrketrening økt. Der jeg løftet vekter og sånt. Så har jeg fått vondt på innsiden av albuen på den høyre armen.Neste morgen begynte det hovnet opp på begge armene men på forskjellige steder. Den høyre armen ved innsiden som sagt bare litt til høyre av albuen. Og den Venstre armen hovnet på bicepsen/tricepsen. Det gjør mere vondt på noen steder jeg har kjent på og føles harde. Og jeg får vondt når jeg strekker armene eller bare har dem rett ned som vanlig når jeg går. Jeg har iset ned begge armene men, dem er fortsatt hovene. Etter det så har det kommet røde merker rundt det område jeg har vondt på . Jeg fått masasje som hjelper litt men, dem føles stramme/vonde igjen etter en kort stund. Det har gått tre dager nå og armene føles ikke bedre. Armene er fortsatt hovene. Pluss at det var min første styrketrening. Tror du at dette er vanlig ? Og at kroppen skal reagere sånn ? Når du starter med styrketrening på treningsenteret for første gang.

SVAR

Besvart 10.12.2018 19:42:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
account_circle