Hopp til hovedinnholdet

Kan dere forklare hvorfor jeg har begynt å kaste opp maten?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 12 år, jeg har hatt et lite problem i det siste. De 3 siste dagene har jeg kasta opp mat igjen, ikke med vilje, det bare skjer.... men jeg må innrømme at jeg lar det skje også. Men allikavel, jeg har også begynt og trene, og vær gang etter at jeg trener så kaster jeg opp, og jeg trener ikke hardt. Jeg lurer på om det er noe forklaring på dette? Og om det har noe med trening og gjøre i det hele tatt? Og jeg følger meg helt bra både før og etter jeg kaster opp

SVAR

Besvart 10.02.2019 00:16:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle