Hopp til hovedinnholdet

Har mange kroppslige plager, og lurer på om alt kan skyldes angst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg sliter med litt angst. Med en gang jeg kjenner noe i kroppen tror jeg at jeg er syk, og før hadde jeg mye stillinger i brystet og det har nå kommet tilbake. Jeg skal til nevrolog snart for jeg har sånne prikkinger og sånt i hendene. Men det jeg lurte på var om stikkingene i brystet kan være angst? Har også fått stikkininger i magen å mye vondt i magen som jeg ikke hadde før kan det også være angst? Har også hatt vondt under overarmen/armehullen er dette også angst? Jeg har bekymret meg mye i det siste siden jeg har hatt vondt i hode og ansiktet som jeg aldri pleier og skal til nevrolog( noe som sier seg selv at noe er som det ikke skal) så jeg er veldig redd for at jeg har kreft i hjernen at det er noe som presser på hjernen! Så det jeg lurte på var om stikkingene kommer av angst? Takk

SVAR

Besvart 06.05.2019 16:52:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det er tungt for kroppen å være stressa over lang tid. Derfor er det lurt å lære seg teknikker for å mestre det.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle