Hopp til hovedinnholdet

Har fått vondt i foten men røntgen viste ikke brudd. Bør jeg gå til lege?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter med ene foten. For rundt 4 uker siden var jeg på legevakta og tok røntgen av foten etter en uke med smerter. Jeg er ikke sikker på hva årsaken er, men endte med at vi trodde det var en overbelasting etter en for lang trugetur, siden røntgenbildene ikke viste noe brudd. Fikk beskjed om å være i ro og ta masse ibux, og ta kontakt hvis det ikke var bedre etter 2 uker. Foten ble litt bedre etter en ukes tid, og har fungert fint noen dager. Men nå de siste 3-4 dagene er det blitt vondt igjen. Kjente det spesielt da jeg skulle hoppe på trampolina. I det foten traff trampolinen var det som en akutt smerte i beinet fra leddet til den ene tåa og innover foten. Nå halter jeg og det verker. Det kjennes ut som smerten er i skjelettet liksom, men siden det ikke viste noe brudd på røntgenbildene, hva kan det være da? Kjennes jo ikke ut som det er muskulært. Bør jeg oppsøke legen igjen?

SVAR

Besvart 27.04.2020 00:56:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle