Hopp til hovedinnholdet

Slo kneet og fikk en kul, hva bør jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg falt å slo kneet mitt for omtrent 2 uker siden. Jeg har en kul på innsiden av kneet som kjennes vond når jeg tar eller presser litt på den, men ingen smerter ellers. Kjennes litt ut som et bein liksom men vet ikke. Er ikke sånn på andre siden. Går rundt omkring hele tiden men merker fremdeles ikke noe smerter der. Men jeg lurer på hva dette kan være? Må jeg dra til lege for å sjekke det? Er ikke så glad i å dra til leger og sånt noe, hehe.. Men må jo bare hvis det høres alvorlig ut eller noe. Jeg har aldri vært borti dette før og synes det er litt rart..

SVAR

Besvart 02.07.2020 10:50:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp, jeg er skadet i idrett! Hva gjør jeg?

Trening er bra, men av og til kan man være så uheldig at man skader seg. Det er viktig å ta hensyn til skadene, for å unngå at det blir verre.

 

Les mer
attach_file

Fysioterapi

Har du plager eller skader i muskler, sener, ledd eller nerver, eller ønsker å forebygge kroppslige plager kan du søke hjelp hos en fysioterapeut.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle