Hopp til hovedinnholdet

Vondt i foten etter fall

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i går så fall jeg i en steintrapp og landet oppå den eine foten min og jeg hørte et knekk eller noe som strakk seg, det gikk fint å gå på den resten av dagen, men jeg klarte ikke å strekke foten helt ut for at det gjør så vondt. Neste dag, altså idag so holdt jeg på å falle overende når jeg sto opp siden det gjor så vondt og jeg klarer fortsatt ikke å strekke den heldt ut. Har prøvd å sakt ifra flere ganger til foreldra mine, men de synstest berre at jeg overdriver og at det ikke er noe farlig. Men likevel så er jeg litt redd. Jeg klarer å gå på den, men alikavell så gjør det sykt vondt. Å så skal vi snart på ferie også, så jeg vil ikke at ferien skal gå i dass. Kan det vere at en sen slitnet? Er det noe jeg burde vere redd for? Trenger svar fort!!!

SVAR

Besvart 13.07.2020 20:18:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle