Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hovnet opp i lårene etter tur til Gaustatoppen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 17 og akkurat nå har jeg smerter fra fjellturen vi hadde på Gaustatoppen. Jeg er ikke en person som trener og derfor var denne turen veldig slitsom for meg. Dette var en familie tur så jeg måtte være med, men jeg vet at jeg pleier ofte å få smerter og irritasjon så jeg prøvde å være forsiktig. Etter vi hadde kommet tilbake fra turen merket jeg at jeg hadde mye smerter over kneet mitt på begge lårene mine. Jeg tenkte ikke så mye over det. Etter en hvis tid hvor jeg lå i sengen sto jeg opp. Da merket jeg voldsomme smerte på begge lårene mine og det var vanskelig for meg å gå. Nederst på lårene mine har det hovnet seg litt og det gjør veldig vondt. Lårene mine har også blitt veldig varme og dersom jeg skulle stryke lårene mine mot verande gjorde det også veldig vondt. Dette skjedde også når jeg tok på lårene mine. Bare for å være sikker så lurer jeg bare på om det kunne været ett problem. Dette har skjedd før, men ikke så vondt.

SVAR

Besvart 21.07.2020 12:08:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fysioterapi

Har du plager eller skader i muskler, sener, ledd eller nerver, eller ønsker å forebygge kroppslige plager kan du søke hjelp hos en fysioterapeut.

 

Les mer
attach_file

Hjelp, jeg er skadet i idrett! Hva gjør jeg?

Trening er bra, men av og til kan man være så uheldig at man skader seg. Det er viktig å ta hensyn til skadene, for å unngå at det blir verre.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle