Hopp til hovedinnholdet

Jeg er født med en ekstra finger og nå har jeg smerter

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg visste ikke helt hvilken kategori jeg skulle legge dette inn i, men: når jeg ble født så hadde jeg en ekstra finger på høyre side av tommelen min på venstre hånd. Jeg er venstrehendt i tillegg. Fingeren ble operert bort, men nå er det igjen et arr, litt tjukk tommel og et ledd. Jeg tror det er et løst ledd inni der(usikker på om det går an) som jeg flytter på... og vi har volleyball i gymmen og når jeg skal serve så gjør jeg det oppå den tommelen. Jeg får veldig vondt og blåmerker/sprekt blodåre(usikker her også). Ofte så klør det inni tommelen jeg ikke har og det er irriterende. Jeg klarer nesten ikke å røre i nærheten fordi det «kiler» og jeg er redd for at det skal åpne seg(jeg vet det ikke er mulig). Mitt spørsmål er vel egentlig om alt dette er normalt? Jeg føler jeg ikke tørr å prestere ordentlig i volleyballen pga fingeren.jeg tørr ikke å serve hardt, jeg vil, men noe stopper meg. Og er det normalt med dette leddet osv? Vet det er vanskelig for dere å svare på men takk.

SVAR

Besvart 22.10.2020 13:52:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fysioterapi

Har du plager eller skader i muskler, sener, ledd eller nerver, eller ønsker å forebygge kroppslige plager kan du søke hjelp hos en fysioterapeut.

 

Les mer
attach_file

Hjelp, jeg er skadet i idrett! Hva gjør jeg?

Trening er bra, men av og til kan man være så uheldig at man skader seg. Det er viktig å ta hensyn til skadene, for å unngå at det blir verre.

 

Les mer
account_circle