Hopp til hovedinnholdet

Sympomene på Insomnia ligner veldig på meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Sympomene på Insomnia ligner veldig på meg. Bare at selve definisjonen gjelder ikke for meg. Jeg klarer ikke å sovne kl.8 om kvelden hvis jeg har tid, men det er pga soverutinen min. At det liksom er "for tidlig". Men jeg klarer å sovne og sove, som liksom skal være vanskelig for sånne mennesker. Det er rutinen min. Jeg skal ikke gjør det innviklet. Jeg kommer hjem fra trening, dusjer og ligger meg alfor sent. Jeg må stå opp en viss tid for å rekke skolen hver dag. Før fikk jeg 6t søvn, når få jeg mellom 6-8t i ukedagene. Har lyst å finne ut av hvordan jeg har det osv. men føler hvis jeg går til helsesøster kommer hun bare til å utrede meg for noe. Går det egt ann å finne ut slike ting, må man ikke bare stole på dne personen som snakker? Akkurat som depresjon, hvordan finner de det ut? De må vel bare si hva som feiler en utifra hva den sier de føler.

SVAR

Besvart 15.11.2017 10:43:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som sover dårlig

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle