Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 170cm og veier 49kg.. er det normalvekt?? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er 170cm og veier 49kg.. er det normalvekt?? Hva er grensa for normalvekt for en på min alder? (Jeg har anoreksi men er innlagt så de tvinger i meg masse mat alle måltidene så jeg spiser masse mat) jeg føler meg så ALTFOR stor tjukk og super feit og overvektig! Jeg vil bare være tynn! Alle andre er så mye tynnere og penere enn meg jeg føler jeg er så stor som en elefant!! Jeg føler meg så dårlig etter jeg har spist og jeg klarer ikke mamma og pappa må mate meg. Og jeg får elt panikk når det står S i klærne mine (S er en stor størrelse til meg klærne er for store) jeg takler ikke å bruke det S er altfor stort jeg vil være tynn og bruke XS og når det står XS i klærne mine føler jeg meg litt stolt og bedre! Hva skal jeg gjøre med det?! Jeg bruker også barneklær da føler jeg meg også stolt. Før veide jeg over 70kg og jeg veide 46 men nå er det 49-50ca. Det er altfor mye!! Men er jeg normalvektig?? Føler meg overvektig://

SVAR

Besvart 13.12.2017 09:08:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
account_circle