Hopp til hovedinnholdet

Jeg tenker alltid på mat og trening, og prøver å spise så lite som mulig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som er 178 cm høy og veier ca 60 kg. Jeg tenker alltid på mat og trening og har sluttet å spise lunsj på skolen. Jeg prøver å spise så lite som mulig, men hjemme spiser jeg for at ikke foreldrene mine skal finne ut hva jeg tenker og driver med. Jeg har tenkt på å kaste opp men tørr ikke. Hver gang jeg ser meg selv i speilet er det en stemme som sier "stygg" tykk" slutt å spise" jeg liler ikne meg selv og læreren min har sett det og spurte om jeg har det bra, jeg sa jeg hadde det fint. Men det har jeg jo ikke. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger.... Har du noen tips???

SVAR

Besvart 26.02.2018 21:02:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle