Hopp til hovedinnholdet

Jeg tør ikke si hva jeg veier. Er det for mye?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Elsker nettsiden deres så myyye! Jeg er en jente som er veldig snart 13 år. Men jeg er redd for en ting...Jeg er nå 12, jeg er 1,63 høy og veier 59,5 kg!! Jeg går opp så mye! Er dette litt for mye for en 12 åring? Mange jenter i min klasse spør/sier: hvor mye veier dere? Jeg veier 36 kg, sier hun ene i klassen min...Også tørr jeg ikke å si at jeg veier 59! Jeg tror jeg er den som veier mest i klassen..Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre?! Jeg er sikker på at jeg veier mye..Jeg tenker på det så ofte!

SVAR

Besvart 16.04.2018 21:02:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle