Hopp til hovedinnholdet

Føler at jeg er mye tykkere enn de andre i klassen, hvordan gå ned i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år jeg veier ca. 50kg å er ca. 159cm høy er det normalt? Jeg trener 1-2 ganger i uka + at jeg ca har en kamp i uka(noen ganger to) føler ikke at jeg går noe nedi vekt. Har du noen tips på hvordan jeg kan gå ned i vekt kjapt? Alle jentene i klassen min er tynne og jeg føler at jeg er såååååå mye tykkere en dem! Har også velllldig dårlig selvtillit og selvbilde. For noen måender siden hadde jeg de samme tankene å da sluttet jeg å spise i ca 2 dager å da begynte lærerene å spørre om det var noe turte ikke å si at jeg føler at jeg er tykk men viss jeg hadde sakt det, hadde lærerene måtte sakt det til foreldrene mine da? Er sååååå glad denne nettsiden finnes har stilt mange spørresmål her og jeg får alltid så brae svar. Tuuuusen takk for svar<3

SVAR

Besvart 08.05.2018 20:44:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle