Hopp til hovedinnholdet

Har jeg gått ned i vekt for fort?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg veier 54-55 kg og er 166 cm er det for lite eller for mye eller passe? Føler jeg har godt mye ned i vekt for bare 2-3 månter siden veide jeg 60 kg. Jeg mener at jeg spiser for liten en brødskive til Frokost når det er skole men sjelden. En eller to til lunsj på skole og middag. Mamma er begynt å bli bekymret men jeg sier at det er normal vekt men det sier ikke mamma. Så hun har begynt å tvinge meg til å ta med to brødskiver på skolen og kvelds. Er det greit? Men har jeg gått ned for fort?

SVAR

Besvart 26.01.2019 20:48:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle