Hopp til hovedinnholdet

Har tynn utflod og flere sår i underlivet, ny sexpartner for to uker siden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har den siste uken hatt store problemer med underlivet. Det renner veske fra sjeden hele tiden! Det er tynntflytene å lukter ingenting. Når eg reiste meg opp fra sofan rannt det ned på gulvet linsom så er ganske mye. Itilegg har jeg fått 2 vonde sår i underlivet. Det ene er på ytre kjønnsleppa å det startet med at jeg trodde det var en kvise så jeg klemmte på det. Nå er det mye verre å har vokst å er gulaktig veske som kommer ut men er ikke en blemme. Det andre såret er mellom sjeden og anus. Det startet med et lite åpent sår som nå er blitt større. Sårene er veldig ulike hverandre men lukter likt som et sår du har hatt plaster på forlenge.Hadde sex med ny partner for ca 2uker siden men han har ingen plager med noe. Har heller ikke hatt mensen på en god stund siden jeg har hoppet over (går på p piller) er ganske dårlig på å ta dem riktig. Har også hatt sterke mensensmerter de siste 2dagene men ingenting blod. Har ikke lyst å gå til legen

SVAR

Besvart 16.02.2019 17:38:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav - sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder som p-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der. Du kan verken glemme det eller bruke det feil.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
account_circle