Hopp til hovedinnholdet

Vet at de kan se forskjell. Blir så usikker på meg selv.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg pleide å være ei kraftig jente før jeg ble undervektig. Jeg spiste maks 800kcal og trente minst 1t daglig for å holde den vekten. Jeg var sånn lenge før jeg i 2019 begynte å legge på meg. Det skjedde fort, og nå har jeg en bmi på 22-23. Jeg vet ikke om vekten min har stoppet her eller ikke, men jeg elsker uansett den ekstra vekten veldig mye. Har ikke noe imot det om jeg går opp litt mer heller, så lenge jeg ikke blir overvektig. Problemet mitt er når jeg møter folk jeg ikke har sett på lenge. Hver gang jeg møter dem så vet jeg at de kan se forskjell, og jeg blir veldig usikker på meg selv. Kjæresten min er den enste som vet om alt jeg har slitt med (og jeg kommer ikke til å dele det med andre), men likevel blir jeg usikker selv når jeg møter han igjen etter en måned. Vi ble sammen på mitt tynneste, og selv om han sier at han synes jeg er mye mer sexy nå, så er jeg alltid redd han skal mene jeg har blitt for feit. Hvordan kan jeg best håndtere dette?

SVAR

Besvart 22.09.2019 18:21:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle