Hopp til hovedinnholdet

Er dette nok mat?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som sliter med spiseforstyrrelse og holder på å bli frisk! Men jeg lurer på om hvis jeg føler meg sånn ikke stappa mett eller skikkelig mett men sånn passe mett sånn at jeg ikke føler meg sulten mer men helt passe mett sånn at jeg ikke føler meg altfor mett? Er det bra? Her er det jeg spiste idag: Frokost: 1 knekkebrød Lunsj: 1 brødskive, 7-8 blåbær, 1 mini gulrot. Middag: Kylling Wok (jeg tok 4 små kuttet kyllingbiter, 20-50 gram ris, og litt grønnsaker (brokkoli, sånn hvit brokkoli og noen andre grønne greier) Høres det bra ut? (Foresten holder på å ta inn mer mat i både lunsj og frokost. Er snart på normalen. Men lurer også på om hvis jeg ikke føler meg sulten mer er jeg nødvendigvis mett da? Akkurat nå føler jeg meg «statisfied»

SVAR

Besvart 11.03.2020 23:12:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle