Hopp til hovedinnholdet

Jente på 12år som veier rundt 50 kg og er sånn ca 150-160 cm og lurer på om d er normalt? Føler meg tjukk, alle i jentene i klassen er tynne. Jeg føler at folk dømmer meg fordi jeg er ikke er like tynne som dem. Og at jeg ikke er like god i alt som de er i, det er mer en jente som snakker dritt om meg!!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 12år ( blir 13 dette året ). Og jeg veier rundt 50 kg og er sånn ca 150-160 cm og lurer på om d er normalt? Fordi jeg føler meg tjukk, alle i jentene i klassen er tynne. Jeg føler at folk dømmer meg fordi jeg er ikke er like tynne som dem. Og at jeg ikke er like god i alt som de er i, det er mer en jente som snakker dritt om meg!! Og jeg føler meg noen ganger utenfor. Men jeg har to bestevenner som støtter meg!! Heldigvis. Jeg holder magen min inne for vis ikke ser jeg så STOR ut. Og jeg har lit fett som stikker ut... Men jeg har begynt å jogge noen ganger i uka da. Jeg vil egntilg hå på dans men jeg føler at jeg ikke er god nok. Jeg dropper ofte svømming, fordi jeg liker meg ikke selv i badedrakt. D er vanskelige å finne noe å ha på seg, fordi jeg føler meg tjukk i nesten alt!! Hva skal jeg gjør??!! PS: håper på svar fort!!

SVAR

Besvart 20.02.2017 14:28:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle