Hopp til hovedinnholdet

Jeg syns jeg er litt tynn. Hvordan kan jeg legge til mer vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år og synes at jeg er litt tynn. Jeg er 163 cm lang og veier 44kg. Jeg prøver bestandig å legge til mer vekt, men det funker ikke, og jeg vet ikke hvorfor. Av og til synes jeg det er flaut å gå på skolen eller der det er masse folk for jeg føler meg tynn. Og jeg hater svømming for da MÅ jeg vise kroppen min foran hele klassen min. Mamma sier jeg må spise mer og jeg gjør det, men ingenting skjer. Er jeg for tynn? Er det farlig for min helse? Hvordan kan jeg legge til mer vekt?

SVAR

Besvart 25.05.2017 22:10:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig hva du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle