Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg tykk og har litt fett rundt magen som ikke går bort. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 13 år og føler meg for tjukk og har litt fett runt magen, som ikke går bort. Jeg er i aktivitet heletiden, sykler går trener og trener, men jeg har liksom gitt opp jeg føler at det ikke hjelper hva enn jeg gjør, jeg føler ikke på noe kropspress men jeg er ikke helt fornøyd med kroppen min. Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre får å bli litt tynnere og få bort fette runt magen?

SVAR

Besvart 08.06.2017 22:03:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
account_circle