Hopp til hovedinnholdet

Problemer med svette.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har problemer med håret eller huden på hodet mitt. Når jeg blir stresset eller svetter klør håret mitt som faen. Det klør på andre steder også, som låret, brystet, ryggen eller beinet. Jeg er cirka 96 kg, er det noe med vekten min gjøre? Jeg blir fort svett, fordi jeg er feit. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Vil se på lege men vet ikke hvor. Flytta nettop hit for noen måneder siden. Vet ikke hvor jeg kan se lege.

SVAR

Besvart 13.09.2017 10:05:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Svette

I puberteten begynner du å svette. Hos noen lukter det mer enn hos andre. Det er helt naturlig. Her er noen tips til hvordan du kan dempe svettelukta.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
account_circle