Hopp til hovedinnholdet

Har fått veldig dårlig selvtillit fordi jeg føler meg for stor.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I det siste har jeg hatt veldig dårlig selvtillit på grunn av kroppen min. Jeg vet selv at jeg ikke er spesielt stor, men det blir allikevel bare verre og verre. Jeg vet at det litt er min egen feil, for jeg følger utrolig mange modeller og andre veldig tynne mennesker på sosiale medier som instagram, men jeg klarer ikke å slutte å sammenligne meg selv med dem. Jeg er rundt 169 cm høy og veier rundt 58 kg. Jeg har i det siste kuttet ut godteri og begynt å spise sunnere og trene mer, men jeg ser ingen framgang og blir bare enda mer deppa. Jeg måler midjen min hele tiden, men tallet går aldri nedover! Hjelper heller ikke at jeg har veldig mange venninner som er mye slankere enn det jeg er heller... Hva skal jeg gjøre? Blir bare verre og verre, og det er utrolig slitsomt å få dårlig samvittighet hver gang jeg spiser kake, chips eller annet usunt.

SVAR

Besvart 27.11.2017 16:08:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle