Hopp til hovedinnholdet

Er det mulig å endre fettfordelingen på kroppen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på om det er mulig å endre fettfordeling på kroppen, uten opreasjon. Vet det er noe genebestemt, men lurer på om det finnes noe piller, spesielt mak kan spise eller lignende for å endre på dette. Er en jente med litt ølmage. Alt fettet ser ut til å samle seg der, og har en voksende "kul" der. På hoftene finnes det ikke et gram fett, og bena er tynne som stilker. Er derfor ikke så heldig med denne fordelingen, iallefall ikke i forhold til dagens kvinneidealer. Trener 2-3 ganger i uken, kondisjon og styrke, og spiser greit, men har fortsatt denne magen... Lurer derfor på om det er noe jeg kan gjøre? Håper det, og takker for svar!

SVAR

Besvart 17.12.2017 11:24:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle