Hopp til hovedinnholdet

Kan det være at jeg er veldig overvektig uten at jeg klarer å se det selv?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 17 år. Jeg er 175 cm høy og veier 80 kg. Jeg tror jeg har en kraftig beinbygning, men ellers så tror jeg ikke jeg ser mye overvektig ut. Magen min er for eksempel slank. Tror dere at jeg burde slanke meg meg? Jeg tok en BMI test som sa jeg var overvektig, og nå er jeg redd for at dette kan medføre helseskader. Jeg trodde alltid jeg så normal ut, men tydeligvis er jeg overvektig. Kan det være at jeg er veldig overvektig uten at jeg klarer å se det selv?

SVAR

Besvart 25.01.2018 10:05:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle