Hopp til hovedinnholdet

Føler meg veldig ukomfortabel med kroppen min. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 13 år gammel jente. Jeg føler meg veldig ukomfortabel med kroppen min. Jeg har lyst og gå ned i vekt sånn at jeg ser tynnere ut. Jeg går heller ikke på noen sport og trener ikke så mye heller. Jeg føler meg tjukk spesielt på magen. Hvordan kan jeg gå ned i vekt på en enkel måte?

SVAR

Besvart 06.02.2018 11:45:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle