Hopp til hovedinnholdet

Hva er normal vekt for alderen min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 13 år gammel veier 60 kg og er sånn cirka 162-163 jeg lurte på hva som er vanlig i alderen min. Av og til synes jeg ikke det er så verst men av og til så er jeg ikke fornøyd og komfortabel med kroppen min. Vennene mine sier at jeg er i god stand og at jeg har en veldig fin kropp men når vi står ved siden av hverandre ser jeg stor forskjell mellom oss og det liker jeg ikke, jeg syns kanskje ikke hele kroppen min er stygg men jeg liker ikke lårene mine og blir ganske lei meg når de andre bruker short noe jeg ikke er i stand til å gjøre. Jeg danser mye i løpet av dagen har fotball trening 2 ganger i uken men det ser ikke ut til å hjelpe. Jeg spiser ganske sunt men kan hende jeg dropper å spise noen dager ikke fordi jeg tror det hjelper men fordi jeg Egt ikke er sulten.Jeg er ikke helt den typen til å gå turer og jeg vet heller ikke om det hjelper, og jeg har vært veldig stressa nå for tiden. Jeg er ganske forvirret og trenger hjelp,Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 09.02.2018 10:44:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle