Hopp til hovedinnholdet

Jeg prøver å slanke meg, men klarer ikke å holde ut lenger enn en måned.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, siden 9.klasse har jeg vert av å på i en prossess med å prøve å slanke meg. Jeg klarer aldre å holde meg en lengre enn 1-1,5 mnd. Og når jeg ikke slanker meg er jeg i konstant «bingeing» modus å tenker at jeg må spise så mye som mulig mens jeg kan. Når jeg slanker meg spiser jeg ca 1200 kcal daglig. Jeg klarer ikke å leve på et kosthold hvor jeg spiser 1800-2000 kcal noe som man kanskje forbinder med «sunn slanking». Altså enten må jeg gjør det ordentlig (1200 kcal) eller så spiser jeg til det er fullt. Men spørsmålet mitt er: Tips til hvordan jeg kan holde meg så lenge som mulig på det antallet kcal, og i tillegg ikke gå i sparemodus? Legge til cheatdays osv?

SVAR

Besvart 12.02.2018 11:56:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
account_circle