Hopp til hovedinnholdet

Er jeg feit?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg orker snart ikke spise mere mat, hvis det for eksempel er en brødskive, kna jeg ta en bit, før jeg ser på brødskive igjen og blir kvalm, slik at jeg bare vil kaste alt opp. Jeg er 1.49,7 høy og veier 53,4 kg, det er alt for mye!! Jeg orker ikke vøre den tjukke jenta som ingen vil ha med på laget, fordi hun tar så mye plass:( Men jeg vil ikke ha spiseforstyrrelse, for ejg evt hvor vanskelig det er å komme ut av det igjen... Akkurat nå vil jeg bare kaste opp, jeg har alltid hatt dårlig samvittighet dor det jeg har spist. I går spiste jeg nesten ingenting. "Vennen" min er tynn som en spiker, og noen ganger henger jeg med henne og hennes andre venn, og begge to er kjempetynne, jeg blir så lei meg når jeg kommer der, feit som en julegris! Er jeg feit??

SVAR

Besvart 20.04.2018 18:20:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
account_circle