Hopp til hovedinnholdet

I det siste har jeg syntes at kropp har blitt mer og mer ekkelt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, først av alt så visste jeg ikke helt hvilken kategori dette spørsmålet gikk under så beklager om det er feil. Men til spørsmålet: I det siste (siste 2-3 månedene) har jeg syntes at kropp har blitt mer og mer ekkelt. Først var det ekkelt med blod og ledd, men etterlever ble det verre og nå klarer jeg ofte ikke bevege meg fordi jeg synes det er ekkelt hva vi har i kroppen. Jeg må ligge helt strakt og er redd for at blodårene skal bli most eller trykt sammen, jeg tør ikke presse på blodårene på hånden eller noen andre steder, og tanken på ledd og skjelett gjør meg kvalm. Det begynner å bli irrierende og noen gangen kan jeg begynne å tenke på det på tider som ikke er særlig passende; for eksempel under prøver. Vet ikke om der har noe med saken å gjøre, men i det siste Har jeg også slitt med å spise for lite fordi vi har svømming PG jeg vil ikke virke feit foran alle de andre. Har lite energi og får mindre og mindre søvn, og alt blir mer og mer stressende. Hva skjer?

SVAR

Besvart 03.05.2018 18:44:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det er tungt for kroppen å være stressa over lang tid. Derfor er det lurt å lære seg teknikker for å mestre det.

 

Les mer
account_circle