Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli mer attraktiv blant gutter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på hva jeg kan gjøre for å bli mer atteraktiv blandt gutter. Jeg har lest at man må smile mye, gå i røde klær, og ha et midje hofte mål på 7:10. Grunnen er at jeg har en bestevenninne hvor alle guttene faller som fluer, hun får alltid oppmerksomhet og flørter når jeg sitter rett vedsidenav. Jeg får aldri noen. Vi er helt forskjellige, hun har brune øyne og jeg har blå. Begge har blondt hår, men vi har forskjellig ansikt. Vi er like høy og begge har like små pupper. Forskjellen er at hun har både smalere midje og bredere hofter enn meg. Jeg syns ikke jeg er stygg, men det trekker selvtilliten min veldig ned å gang på gang få høre at alle er finere enn meg. Hun er den eneste som syns jeg er pen. Er det noe jeg kan gjøre for å bli kvitt hipdipsa mine, og få fettet til å legge seg på hoftene og puppene i stedet for magen? Eller hva som helst som vil få meg til å bli sett (på en positiv måte)

SVAR

Besvart 04.10.2018 16:26:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle