Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor går jeg ikke ned i vekt lenger? Jeg spiser sunt og trener mye!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har litt ekstra fett på magen og det plager meg. Det siste halvåret har jeg derfor lagt om på kostholdet og begynt å trene. Jeg har gått ned et par kilo og har nå en bmi på 21,3. Jeg trener 4/5 ganger (både styrke og cardio) i uka, går minst 10.000 skritt hver dag, sover 7-9 timer og prøver å spise sunt. Jeg spiser alltid rundt 2000 kcal om dagen og har hatt en stabil vekt de siste månedene. Likevel vil ikke det ekstra fettet bort. Jeg vet at det er normalt med litt fett på magen, men magen min er langt fra flat. Midjen min er 73cm mens magen er 95cm. Hva kan jeg gjøre for å få fettet til å forsvinne? Vil det hjelpe å kutte ned på sukker selv når jeg ikke spiser mer kalorier enn jeg forbrenner? Tusen takk for svar.

SVAR

Besvart 16.10.2018 16:21:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer i kroppen når du trener

I denne artikkelen forklarer vi hva som skjer i kroppen ved trening, både under trening og som følge av trening.

 

Les mer
attach_file

Positivt selvbilde og kroppsbilde er #goals

Om målet ditt er et positivt syn på deg selv og din kropp, kan Instagram og Snapchat være forstyrrende.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle