Hopp til hovedinnholdet

Jente 15 år. Jeg føler meg tjukk, selv om alle andre sier jeg er tynn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 15 år å lurer på om man hva som er normal vekten til en som er på 153-155 cm høy? Er 42-43 kg mye for høyden min? Jeg føler meg tjukk selv om alle de andre sier at jeg er tynn å alt det der. De sier også at jeg ikke burde gå ned i vekt men jeg selv føler jeg veier for mye og vil gå ned i vekt. Så jeg lurer på om dere har noe tips for hvordan man går ned i vekt. Jeg trener ca 3-4 ganger i uka pluss gym og spiser ca 3-4 måltider i uka og 2-3 måltider i helgene. Takk for hjelpen:)

SVAR

Besvart 08.12.2019 18:23:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle