Hopp til hovedinnholdet

Er jeg for tjukk, veier 58 kg. og er 1,61 høy.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg har hele livet vært ganske slank og høy og hatt spesielt lange bein/armer. jeg har veldig tynne armer og læreren min nekter meg i å delta i fysiske «arm» oppgaver i gymmen! i garderoben på skolen f.eks sier alle jentene at jeg er for tynn og høy, de ber meg spise mer. men jeg har alltid blitt fort mett og klarer ikke mer enn 1/2-1 brødskive. jeg har ikke spise forstyrrelser. de kaller meg «slenderman» osv. jeg har egt blitt vant til det og ler med de. men i det siste har jeg følt at jeg har blitt «tjukk». jeg er 1.61/3 cm og veier 58kg, er det for mye?

SVAR

Besvart 23.04.2020 14:33:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle