Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 13 år og føler meg tykk, veier 42 kilo og er 156 cm høy.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,jeg er 13 år og føler meg tykk. Jeg veier 42kg som er normalt og er 1,56 høy jeg trener noen ganger for eksempel jeg jogger og går turer. Jeg lurer på en enklere måte og bli tynnere og få finere hofter. Det er ikke noe ille å være som jeg er bare liten mage jeg vil ha vekk.

SVAR

Besvart 24.04.2020 21:17:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Kroppspress på nett

Det er viktig å huske at du blir påvirket av sosiale medier. Hvis du opplever kropps- og utseendepress, kan det være fordi influensere og andre bidrar til å fremme bestemte kroppsidealer.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle