Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg tykk rundt magen, noen råd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, æ e ikje fornøyd med min egen kropp); føle mæ tykk rund magen, føle æ har lakt på mæ i d siste har ikje spist så mye har tenkt mye på min egen kropp i den siste tiden.. Å æ har merka selv at æ har fått mer fett rundt magen, hofta og ribbeinene elns.. E det vanlig eller lægg æ på mæ? D eneste æ egn spis e frukt å middag da det e eller litt om dagen, har ikke spist noe godteri elns i det siste. Men æ føle æ ikje klare å gjøre nokka før æ har trent pga vil ikje ha all d fettet eller ka det r...vil ikje snakke med nån på ekte heller om det+ har vært mye inne i det siste pga korona, og bor en stund unna alle de andre æ e med.. Så hat ikje vært så mye ute. Men det plage mæ skikkelig at æ føle d sånn):: Håpe på svar fort og kanskje noen tips :C

SVAR

Besvart 05.05.2020 13:20:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle