Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg gå ned i vekt? Føler meg større enn de andre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år. Jeg har ett spørsmål om vekt. Alle de andre jentene i klassen min er tynne og spreke, men jeg som har et par skader i knær og skuldre, kan ikke være like mye i aktivitet og trene som alle andre. Jeg er rundt 175cm høy og veier 68kg. Jeg føler meg veldig mye tjukkere enn alle andre og er redd for å vise kroppen min, spesielt å bade med andre. Derfor har jeg et spørsmål om hvordan det er mulig å miste litt fett uten alt for mye aktivitet, siden det tåler ikke knærne og skuldrene mine. Jeg har forstått at man må være kritiske, men jeg har sett bloggere og influencere som har sagt lignende: «hvordan gå ned i vekt uten å trene på 2 uker». Jeg blir veldig påvirket av hva jeg ser på nettet i forhold til vekt og trening, så prøver å holde meg unna. Jeg er den typen som kommer i bukse på skolen selv om det er 25° ute, fordi jeg ikke tør å vise lårene mine. Samme er det med magen min, jeg tør ikke å bade med bikini foran vennene mine. Så hvordan gå ned i vekt?

SVAR

Besvart 17.06.2020 10:39:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvordan like seg selv bedre?

Av og til føles det som om man ikke er verdt noen ting. For å få bedre selvfølelse må man endre måten man tenker på. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Positivt selvbilde og kroppsbilde er #goals

Om målet ditt er et positivt syn på deg selv og din kropp, kan Instagram og Snapchat være forstyrrende.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle