Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få bort fett på magen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 15 år, er 173 cm høy og veier 64 kg. Jeg har alltid vært lang og spinkel, men i de siste to årene har jeg merket at kroppen vokser og utvikler seg. Jeg vet at jenter får bredere hofter, lår, større bryster osv., og at vi generelt legger på oss en del fett. Men det jeg syns er dumt er at de siste månedene (spesielt i coronatiden) så har jeg lagt på meg mye fett nederst på magen, på siden av magen (love handles), og på ryggen. Helt siden mai har jeg prøvd å spise sunt og trene mer cardio (jeg har prøvd Chloe Ting sine treningsprogrammer). Jeg begynte enkelt men ble fort demotivert pga mangelen på raske resultater. I hele sommer har jeg ikke hatt lyst til å bade og sole meg pga kroppen (magen) min. Jeg har bare lagt på meg mer og mer fett på magen i løpet av disse 4 månedene med trening. Jeg klarer ikke pushe meg selv til å jogge/gå tur/sykle 3 ganger i uka, i tillegg til styrketrening! Har dere tips til hvordan jeg kan miste hvertfall noe fett på magen?

SVAR

Besvart 05.08.2020 11:26:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
account_circle